Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ενημερώστε μας για την επιθυμητή ημερομηνία της κοινωνικής σας εκδήλωσης για να ελέγξουμε διαθεσιμότητα!

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε στο χώρο μας!

For additional information about Giannis Velegrakis Photography or to arrange an appointment, you can call us or use the form to send us an email.

For better assistance, tell us your desirable wedding date to check for availability!

We would love to hear from you!

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξουμε εσάς για να συνεργαστούμε;


Η 20χρονη επαγγελματική εμπειρία μας είναι η εγγύηση που δίνουμε στον πελάτη για ένα τεχνικά άρτιο και αισθητικό αποτέλεσμα. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια ώστε το αποτέλεσμα των υπηρεσιών μας να καλύψει τις ανάγκες σας και να καταφέρουμε μέσα από το φακό μας, να αποτυπώσουμε τις πιο δυνατές και σημαντικές σας στιγμές. Αλλά καλύτερα να δείτε τι έχουν πει για εμάς οι πελάτες μας κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο. https://www.velegrakis.gr/about
Πόσο στοιχίζει η κάλυψη του γάμου ή της βάφτισης;


Στο φωτογραφείο μας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες σας. Για ένα πακέτο γάμου ή βάφτισης, το τελικό κόστος εξαρτάται από τις συνολικές υπηρεσίες φωτογραφίας και βιντεοσκόπησης που θα χρειαστείτε. Θα χαρούμε πάρα πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας και να φτιάξουμε μαζί ένα πακέτο επιλογών που να ταιριάζει στις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις οικονομικές σας δυνατότητες.
Πόσο σύντομα πρέπει να αποφασίσω για τη συνεργασία μας;


Η διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας μπορεί να καλυφθεί ανά πάσα στιγμή. Ειδικά την περίοδο υψηλής ζήτησης. Κάνοντας την έρευνα σας από νωρίς θα μπορέσετε να αποφασίστε έγκαιρα ώστε να μην απογοητευτείτε για τυχόν μη διαθεσιμότητα.

Be in touch !

 OPENING HOURS

MONDAY  WEDNESDAY 09:00 - 14.30

TUESDAY - THURSDAY - FRIDAY

09:00 - 14:00 AND 17:30 - 21:00

SATURDAY 09:00 - 14:30

SUNDAY CLOSED

ADDRESS

L.Ionias 99, Τ.Κ. 71306

Heraklion, Crete

giannis@velegrakis.gr  TEL.2810 322977    mob.6932 175656

Επικοινωνείστε
μαζί μας:
  • Black Facebook Icon
  • Black Vimeo Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Google Places Social Icon

Λ. Ιωνίας 99, Τ.Κ.71306, Ηράκλειο, Κρήτη

τηλ. 2810 322977           κιν. 6932 175656

giannis@velegrakis.gr