Προς το παρόν δεν έχουμε τη δυνατότητα να δεχτούμε πληρωμές μέσω διαδικτύου.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Ευχαριστούμε!

Σας προτείνουμε

Συχνές ερωτήσεις


Contact faq

Γιατί να επιλέξουμε εσάς για να συνεργαστούμε;


Η 20χρονη επαγγελματική εμπειρία μας είναι η εγγύηση που δίνουμε στον πελάτη για ένα τεχνικά άρτιο και αισθητικό αποτέλεσμα. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια ώστε το αποτέλεσμα των υπηρεσιών μας να καλύψει τις ανάγκες σας και να καταφέρουμε μέσα από το φακό μας, να αποτυπώσουμε τις πιο δυνατές και σημαντικές σας στιγμές. Αλλά καλύτερα να δείτε τι έχουν πει για εμάς οι πελάτες μας κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο. https://www.velegrakis.gr/about
Πόσο στοιχίζει η κάλυψη του γάμου ή της βάφτισης;


Στο φωτογραφείο μας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες σας. Για ένα πακέτο γάμου ή βάφτισης, το τελικό κόστος εξαρτάται από τις συνολικές υπηρεσίες φωτογραφίας και βιντεοσκόπησης που θα χρειαστείτε. Θα χαρούμε πάρα πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας και να φτιάξουμε μαζί ένα πακέτο επιλογών που να ταιριάζει στις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις οικονομικές σας δυνατότητες.
Πόσο σύντομα πρέπει να αποφασίσω για τη συνεργασία μας;


Η διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας μπορεί να καλυφθεί ανά πάσα στιγμή. Ειδικά την περίοδο υψηλής ζήτησης. Κάνοντας την έρευνα σας από νωρίς θα μπορέσετε να αποφασίστε έγκαιρα ώστε να μην απογοητευτείτε για τυχόν μη διαθεσιμότητα.

E-shop

Πώς μπορώ να σας στείλω τις φωτογραφίες μου για εκτύπωση;


Μπορείτε να μας στείλετε τις φωτογραφίες σας μεσώ email στο giannis@velegrakis.gr Σε περίπτωση που έχετε πολλές φωτογραφίες (πάνω από 10) ή αρχεία που υπερβαίνουν τα 10mb τότε πρέπει να μας τις στείλετε μέσω cloud. Ένας δωρεάν τρόπος για αποστολή μεγάλου όγκου αρχείων( έως 2GB) είναι το We-transfer. Αν δεν γνωρίζετε να το χρησιμοποιήσετε τότε διαβάστε τις οδηγίες πατώντας εδώ.
Πώς μπορώ να σας πληρώσω;


1. Με τη φυσική σας παρουσία στο κατάστημά μας. Είτε μετρητά είτε με κάρτα.

2. Κατάθεση στο λογαριασμό μας στη Eurobank με IBAN: GR2802602760000210200954284 και δικαιούχοι: ΒΕΛΕΓΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧ. κ' ΧΑΤΖΗΝΤΕΒΕ ΜΑΡΙΑ ΜΑΤΘ.

(Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να μας ενημερώσετε στέλνοντάς μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο giannis@velegrakis.gr).

3. Paypal